Útulná vidiecka chalúpka v obci Lubina na predaj

Pridané 27. júna 2024
Zmenené 27. júna 2024

Instagram
Vytlačiť
Cena: 75 000 €
Kód: ch00289497
Umiestnenie Obec: Lubina
Okres: Nové Mesto nad Váhom
Kontakt Kvetoslav Dolinaj Kvetoslav Dolinaj
Tel.: +421 907 140 526
Tel.2:
Email: dolinaj@romantickechalupy.sk
 
Popis

Dobová menšia príjemná nehnuteľnosť postavená na kamenných základoch (konštrukčný materiál prevažne nepálená tehla) v centrálnej časti rázovitej obce Lubina na predaj.
Chalúpka leží na menšom rovinatom pozemku priamo pri prístupovej obecnej komunikácii. Prešla rozsiahlejšou rekonštrukciou od novej strešnej krytiny až po nové omietky,hydroizolácie, rozvody, podlahy.nábytok a iného.
Vďaka citu majiteľov pre vidiecky štýl (hlavne pani domácej) sa z tejto menšej , ale veľmi príjemnej stavby aj vďaka zariadeniu stala ozaj typická vidiecka chalupa.Jej dispozícia pozostáva z kuchyne, spálne , obývačky a samostatnej kúpeľne a samostatnej toalety , ktoré sa však nachádzajú oproti hlavným obytným priestorom. Vďaka podkroviu je tu ešte možnosť na výrazné zobytnenie v týchto priestoroch je momentálne menšia dielňa a úložný priestor. Príjemné podbránie slúži ako krytá terasa. Na dvorčeku je predpripravený priestor na krb a v koncových častiach nehnuteľnosti sú dva menšie úložné priestory. Chalupa je na mieru ušitá takmer ako od šustra a je maximálne vhodná pre chalupárov, ktorý chcú odpočívať nie kosiť pozemok a samozrejme dá sa tu aj celoročne bývať po určitých úpravách vhodných na trvalé bývanie, je to však uhoľ pohľadu každého z nás. Chalúpka sa predáva tak ako ju vidíte na inzeráte.
Vďaka krásnemu okoliu je tu v okruhu 10 km možnosť lyžovania, turistiky, cykloturistiky, hubárčenia, rybárčenia, výbornej gastronómie a veľa iného. Susediaca dedinka Bzince pod Javorinou a samotná obec Lubina Vám ponúknu kompletnú občiansku vybavenosť. Vzdialenosť od diaľničného privádzača je iba 10 km.

Obytná plocha: 80 m2
Plocha parcely: 165 m2
Elektrina: len 220 V
Plyn: -
Odpady: septik s prepadom
Voda: vodovod
Kúrenie: lokálne-tuhé palivá
Konštrukcia objektu: tehlová
Prístupová cesta: asfaltová
Stavba - druh: chalupa
Umiestnenie objektu: -
Rok výstavby:
Rok poslednej rekonštrukcie: 2023
Vzdialenosť k vode: do 10 km
Vzdialenosť k lyžovaniu: do 10 km
Vzdialenosť ku golfu: do 20 km
Vzdialenosť do centra obce: do 1 km

Kontakt

Romantické chalupy s.r.o

Maklér
Kvetoslav Dolinaj
Kvetoslav Dolinaj
Tel.: +421 907 140 526
Tel.2:
Email: dolinaj@romantickechalupy.sk
 

 

 

Kancelária

Nejedlého 67
Bratislava 841 02
Tel.: 0918 789 218, 0911 291 632
www.romantickechalupy.sk
chalupy@romantickechalupy.sk